Vigital Media | Van Visueel tot Digitaal

Vigital Media is opgericht in juli 2011 door Bert Marinus. Bert Marinus is 31 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Na zijn opleiding Media & Entertainment Management besloot hij om zijn eigen onderneming op te starten. Mensen beschrijven Bert als eerlijk, oprecht, professioneel, creatief in combinatie met een vleugje humor. Bij Bert weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet door verassingen te staan. Geen moeilijke woorden, geen poespas, geen rompslomp maar u weet duidelijk waar u aan toe bent.
Vigital Media

Vigital Media richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen en het optimaliseren van professionele WordPress websites. Webdesign is dan ook een van de meest voorkomende taken binnen Vigital Media. Wanneer de ontwikkelde website is opgeleverd gaat Vigital Media verder en helpt haar opdrachtgevers om beter gevonden te worden in de zoekmachine door middel van Internet Marketing.

Vigital Media
Daarnaast richt Vigital Media zich ook op het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines zoals Google. Een mooie website is één, maar goed gevonden worden is een heel ander verhaal. Veel mensen vinden het al prima als ze een mooie website hebben, maar Vigital Media gaat verder. Vigital Media zorgt ervoor dat de website beter wordt gevonden en u hoger in de resultaten van Google zal komen te staan. Dit kan door organische optimalisatie of door Google Adwords waarbij u moet betalen voor zoekopdrachten.

Bedrijfsfilms vertellen het verhaal van uw bedrijf, merk of product. Ons zeer ervaren en creatief team is gespecialiseerd om juist dat verhaal zo indrukwekkend mogelijk in beeld te brengen. De kijker wil tenslotte van begin tot eind geprikkeld worden. Natuurlijk zit niemand te wachten op een eentonige, langdradige of oubollige video. Dat is bij ons absoluut uitgesloten. Wij zorgen er, samen met u, voor dat u met een unieke, hedendaagse film uitzonderlijk voor de dag komt.

Tinggalkan komentar